Konu
:
Burası benim günlüğüm
Tekil Mesaj gösterimi
26-03-2012, 07:52 PM
#
28
(
permalink
)
tulley
Teğmen
Tesekkür: 44
79 Mesajinıza toplam 178 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Cevap: Burası benim günlüğüm
uzun zamandır yazmıyordum fakat bu aradada hız kesmeden telkinleri dinlemeye devam ettim. dinlediğim bütün telkinlerin etkilerini hat safada alıyorum. eski sorunlu ben yenilenmiş ben oldum. anlatamıyacağım bir haldeyim eskiden gözümde dev gibi olan olaylar şimdi sorun gurubunda bile değil. bu arada sosyallik yerine sosyal fobiyi dinlemeye başladım. kendime inanamıyorum. benki adres tarif edemezken yabancılarla sohbete dalıyorum tabi kendine güveninde etkisi var tabi. eskiden yapmam gereken işleri yapmak ölüm gibi geliyordu şimdi ise aman ya yaparız diyebiliyorum :) + olarak topluluk karşısında konuşmayı ekledim sosyalfobiyle kombine olması için :)
1 ay önceye göre çok daha iyiyim resmen depresyondaydım nefret gelmişti yaz gelsin diye dua ediyordum şimdi ise yine dua ediyorum fakat etrafı seviyorum karşı cinsle konuşurkende çok rahatım bunuda yazayım :D annem bile konuşmamdaki akıcılığı fark etmiş bana söylüyor :D rahatım ya nerdeyse hiç bir sorunum yok. 2 3 aydır dinliyorum 1 yılın sonunda ciddi ciddi hulk olacağıma inanıyorum :D
bide şunu yapmam gerek özür dilerim
yehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu u
tulley
Açık Profil bilgileri
tulley nickli üyeye özel mesaj gönderin
tulley - Daha fazla Mesajını bul