Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-04-2012, 11:42 AM   #2 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: 2 haftadan sonra dilediğim telkini ekleyerek dilediğimi listeden cikarabilirmi

Sorun olmaz. Ama göreceğiniz etkiler tamamen size bağlı. Belki daha uzun süre dinleyip daha iyi faydasını görebilirsiniz. Genel olarak bir telkini en az 21 gün dinlemek tavsiye ediliyor.

Bence telkinleri dinleme süresi ve dinlenen telkin sayısı kişiye bağlı bir seçim.

Ben burada bütün telkinleri bir arada dinleyip deneysel bir çalışma yapan arkadaşın da fayda gördüğüne şahit oldum.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...m-gunlugu.html

Çekirdek inanç çalışması ardından özel telkin hazırlanan arkadaşlar yaklaşık 13 telkin(bunlar birbirleri ile ilgili telkinler) dinlediklerinden bahsetmişlerdi.

Telkinleri tek tek ekleyip faydasını görene kadar dinleyenler de gördüm. Kısa süreli olarak dinlemek etkileri daha yavaş görmenize neden olabilir. Ben ilk dinleme süreci ardından 2 tane telkini listeme ekleyerek 1-2 ay dinlemeye devam etmiştim tabi bu süreç zarfında etkilerini de görmüştum. O yüzden içim rahattı. Kimi insanlar kısa sürede etkileri fark etmelerine rağmen kimileri daha uzun sürede telkinlerin etkilerini görebiliyor.

Bir telkini 21 gün dinleme sürecinden fayda görülmediği takdirde bir kaç gün ara verip yeniden bir 21 gün süreci başlatılabiliyor. Ben bu konularda tabi ki burada okuduklarımdan faydalandım ama en çok iç sesimi dinledim. Görmek istediğim etkiyi gördüğümü düşündüğüm an dinlemeyi bıraktım. Hala ihtiyaç duyduğum zaman ara ara telkin dinlediğim oluyor.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla