Konu: my diary
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-04-2012, 09:45 PM   #5 (permalink)
toprakateshavasu
Teğmen

toprakateshavasu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 10
34 Mesajinıza toplam 52 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
toprakateshavasu is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: my diary

evet günkük,

dördüncü günü devirdim. bugün etkili bir dinleme gerçekleştiremedim. 3 saat falan dinlemişimdir. sayın neşe teşrif etti bugün. umarım hep benimle kalır. kalan kısmı birazdan dinleyeceğim. sekiz saati bulamasam da 6 saate tamamlarım tabii.

işyerinde çok zor zamanlar geçiriyorum. telkinler şemsiye gibi, sakin kalmamı sağlıyor. olan olduktan sonra iyiye gitmesini dilemekten başka bir şey kalmıyor bana. özlem hanım "tezahür ettirmenin kaybolan sırrı" ile ilgili uygulamlar vermişti, onları yapıyorum. ne istediğimi anlamamı sağlıyor. bakalım bir haftadır çağırdığım bana gelecek mi? pazartesi belli olacak.

bir de 1,5-2 lt su içme işi var, o çok kolay da spor kısmı zorluyor. halbuki sürekli oturarak çalışmak kaynaklı ağrılarım da var. geçen sene 4 ay kadar pilates yapmıştım, çok iyi gelmişti. şimdi içimden gelmiyor.. başlayamazsam önümüzdeki ay trambolin alacağım.

böyle günlük. özetle işler iyiye gidiyor gibi..
toprakateshavasu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla