Konu: my diary
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-04-2012, 07:10 PM   #8 (permalink)
toprakateshavasu
Teğmen

toprakateshavasu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 10
34 Mesajinıza toplam 52 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
toprakateshavasu is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: my diary

selam günlük,

dün görüşemedik. tezahür ettirmeye çalıştığım şey gerçekleşmedi, tam olacaktı ki kıl payı kaçtı. benim ve herkesin en yüksek iyiliği bunu gerektiriyor demek ki. yine de niyetlerimi su dolu kaseme atmaya devam edeceğim ben. çünkü ne istediğimi anlamama yardımcı oluyor.

onun dışında dün bir arkadaşım rengimin bembeyaz olduğunu kuru kayısı vb yememi söyledi, bugün diğeri pırıltılar saçtığımı. kime inansam?

bu ara içimden eşime çok kırgınım. annesinin oğlu olduğu için. benden alıp annesine verip durduğu için. özlem hanım nereden anladıysa annesinin oğlu olduğunu şıp diye bilmişti. ona anlatmamıştm fazla birşey de ama. bildi de tavsiye ettiği kitapta da doğru yolu eşimin kendisinin bulacağı benim saygı duymaktan başka birşey yapamayacağım yazıyor. 10 sene mi beklerim, 20 sene mi artık? bu noktada da evren böyle istiyor demek ki diyor geçiyoruz.bu olumlu olma işi süper. çok sevdim.

somut davranış değişikliklerime gelince artık daha yükses sesle konuşuyorum.şimdilik bu kadar..
toprakateshavasu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla