Cevap: BUGÜN KENDİM İÇİN NE İSTİYORUM? iyi sabahlar herkese...
yazmazsam çıldıracağım sanki
gözlerimi açtım..tüm gece açıktı su bazlı telkinlerim..aylardır olduğu gibi dişlerimi sıkılı buldum.. kalkmadan düşünmeye başladım.. bugün ne istesem.. dişlerimi artık sıkmak istemiyorum desem..bak ben sana ne dedim.. hep neyi istemediğimizi söylüyoruz.. iste....artık biraz gevşemek istiyorum mu desem..
işim çook yorucu ve bugün o kadar çok yorulmak istemiyorum...buyur.. artı bişey isteyemiyorum sanki...
dün ilk kez yeter dedim bişeye.. bunun devamını istiyorum..sakın ha yeni bişey istersin.. korkak..
isteyeyim de ne isteyeyim? gören duyan sanır ki bisürü dilek arasından dilek seçmeye çalışıyorum ama hayır ben lambadan çıkan cin den tek dilek hakkım varmış gibi tek dilek bile bulamadan düşünüyorum..
O nun şöyle hissetmesini BU nun böyle davranmasını ve ŞU nun benin anlamasını istiyorum..
ama yok yok bunda bir aksaklık var.. bunlar kendimle ilgili dileğim değil.. ben hiç bir zaman benliğimi başkalarının duygu düşünce ve davranışlarına göre konumlandırmazdım ki.. ta ki... :(((
EVREKA......BULDUM İŞTE..
ESKİ BENLİĞİMİ GERİ İSTİYORUM..
ve fırlıyorum yataktan..
sonra balkonda kahve içerken aklıma başka dilekler geliyor..hem de akın akın.. ve sesli sesli söylüyorum..uzun süredir banyomda yapılması gereken bir tadilatla ilgili ve alt katla başımı belaya sokan hayatımı da karartan bir sorunum var. nasıl halledeceğime çok kafa yorduğum... bana ne kafa yormayacağım.. ey evren.. bu işin tereyağından kıl çeker gibi hallolmasını istiyorum..yine çok istediğim bikaç kitap ve üyelik var sıra gelemeyen.. bana ne nasıl gerçekleşeceği benim sorunum değil.. evrenden istiyorum...
başvurduğum bir iş var. ama beni almazlar ki diye baktığım... neden canım.. ben istiyorum evrenden o işi.. vermeyen karadelik :))
sonra irkiliyorum..sanki çok şey istemişçesine.. ve dileklerimi idareli kullanmam gerekirmiş gibi bazı dileklerimi yarınlara saklasam diye bi içses duyuyorum..
aklıma çocukluğumdaki sanırım dini bir hikaye geliyor. inançlarıma ne zamandır kafa yormuyorum ama hikayedeki ana fikri hatırlıyorum.kimin cennetlil kimin cehennemlik olduğuyla ilgili bişeyde.. adamın biri dağbaşında sürekli ibadet edip her gün nar ağacında kendisi için oluşan tek nar ı yiyerek yaşıyordu. onu ziyarete gelen olmuştu ve ağaç iki nar vermişti o gün. adam birini ya nar olmazsa diye saklayıp diğerini ziyaretçiyle paylaşmıştı.. yanılgı.... cennetlik değildi tek narı paylaşsa da... her gün narı gönderen güce inanması gerekiyordu...
evrene güveniyorum.. hergün yeni dilek narlarım olacak..
sahi ya masalla da vardı çocukluğumda..üç dilek fındığı.. e ben o zaman ne düşünmüştüm.. fındıklardan birini toprağa ekecektim.. ikinci fındığa dönüp diyecektim ki hemen bir dilek fındığı ağacı istiyorum :))
akın akın dilekler geliyor aklıma..korkmadan..avaz avaz.. İSTİYORUMMMM diye bağırmak istiyorum...
şimdi güne başlama zamanı..
bugün eski ışığımı geri istiyorum...
__________________ sen neye hazırsan o da sana hazırdır... |