Cevap: BUGÜN KENDİM İÇİN NE İSTİYORUM? aydınlık günler...
umutlu başlamıştım düne.. sabah işe giderken rahat gitmeyi istedim evrenden. çook geriliyorum hergün.. o da ne?! otobüs bomboş geldi ve beni alıp gitti :))
nasıl yani diye düşünürken bundan sonra hep rahat gitmek istiyorum servis sorunu çözümlense iyi olur diye düşünürken... o zaman acaba geç kalırsam mı konuya el atarlar diye düşünmeye başlayıp evrenin işine burnumu sokunca......trafik tıkandı :))
hala doğru istemeyi öğrenemedim...
bir süredir ilaç kullanmama yaşamım boyunca kigem kitapları okumuş bulunmama ve bir haftadır neredeyse 24 saattir telkinleri dinlememe rağmen dün biraz modum düşünce bir an umutsuzluğa kapıldım.. oysa normaldı elbet dalgalanmalar.. ve sebebi de vardı...beni hiç eden bişeyle karşılaşmak gibi.. ama hiç olmadım yok olmadım suçlu hissetmedim.. aslında karşılaşmasam canım acımayacaktı bile sanki
bugün sabaha yine evrenden ne istesem diye başladım..
bunda bir anormallik var sanki.. normalde zaten içimizde listeli istekler bulunmaz mı? ben ancak düşünerek istek yaratabiliyorum..
oysa hep BEN diyebilen ve ne istediğini bilip net ortaya koyabilen biriydim...ah yitirdiğim benliğime geri dönme dileğim.....boşuna değil..
ya da değil miydim ki??
aklıma bir anım geliyor..
hani hepimizin
günce tutsa
ilk anısı değil ama
ilk onu şekillendiren anısı
ilk sayfasına yazacağı ya da yazdığı vardır ya
küçükmüşüm..hatırlıyo muyum emin değilim..sanki o kadar çok anlattılar ki..hatırladığımı sanıyorum...hastalanmışım..babam gelmiş yanıma..kızım ne istersin? çikolata..başka ne istersin?? gofret?? başka???
başka diye tutturmuşum o sırada..babam çaresiz..tamam da başka ne istiyosun?? başka istiyorum başka istiyorum (( ...
yıllar sonra babam bana bunu anlatırken dedi ki
hep başkanın somut bişey olduğunu sandın..hep o başkayı istedin hayattan ..hep yanlışlara düşerek ..hep uçlarda gezerek...belki haklıydı..ama sanki yanılmıştı da..başkanın somut değil sadece başka bişey olduğunu bence o yaşta bile biliyordum ve doğru hep hatalar yaparak ve hep de bedeller ödeyerek hayattan o başkayı aradım durdum
ama ikimiz de yanılduk..başka yoktu..yine de başkaya yapılan bi yolculuk vardı
belki de bulmayı hiç istemeyerek....
aslında bu konuyu başka bir konuya daha bağlayacağım ama öyle meşgulum ki..
EVREKA.. BUGÜN NE İSTESEMMMM..
Bugün kendime zaman ayırabilmeyi ve o zamanlarda kendimi şımartmayı istiyorum :))
şımarık günler öyleyse :))
__________________ sen neye hazırsan o da sana hazırdır... |