Cevap: Hayatım Değiştiremiyorum Of. arkadaşım inan ol seni çok iyi anlıyorum neden diyeceksin 22 yaşındayım ben de senin gibi çok utangaç bir insandım ve şu an çok az bir utangaçlık var ama ben ona edep diyorum gelelim şu kız arkadaş konusuna sana moral verecek en güzel şey yalnız olmadığını bilmendir ben şu an çok sosyal bir işte çalışıyorum ama benim de kız arkadaşım henüz olmadı hatta bu su anda hayatımın en büyük sorunu ben de senin gibi diyorum bazen ben niye böyle anormal bir yaşam sürüyorum diye ama emin ol anormal bir şey değil kesinlikle senin gibi birçok insan var başta ben belkide hatta bana olum sen kızmısın diye alay ediyorlar zaman zaman gülüp geçiyorum biliyorum ki bunun sebebi bu korkuyu oluşturan şey bilinçaltım ve ben şuna inanıyorum insan dibe vurur bazen ama dipteyken eğer ellerine sahipsen kaldır havaya dua et ellerini kaldıramıyorsan yüreğini rabbine çevir dua et ve sabret telkinleri dinle emin ol etkisini göreceksin bak daha 18 yaşındasın benim yaptığım hataları yapma kendine gel toparlan |