Cevap: bu huzuru haketmiştim:)) huzurlu olmanız ne güzel..
hepimiz kendimiz deneyimliyoruz olanları ve olacakları ve paylaşıyoruz sanırım.
ben de yeni sayılırım ama kendimden örnek verebilirim yine de herkesin egosunun farklı cevap vereceğini düşünüyorum
bende de önce huzur başladı. coşkulu değil de için için gülümser gibi.
sonraları tolerasyonumun azalıp öfkemin arttığını farkettim. sanki egom tavan yapmıştı ve yaşamda haketmediklerime tepki veriyor hakettiklerimi istiyordum. aslında yeniden BEN demeye başladığımı farkettim.
ama DENGE unsuru da önemliydi benim için ve el yordamıyla ilerliyorum aslında.
kendi günlüğümde kısaca sözettim. telkin metinlerini okudum hiç sosyal fobim olmadığını düşünsem de o telkinin metninin bana iyi geleceğini hissettim.
gündüz çok dinleyemiyorum telkinleri ama eve geldikten sonra hep açık bende.
klasik müziği çok severim. yine de müzik dinlermiş gibi telkin dinleyemeyeceğimi düşündüm uzun saatler boyunca. çünkü metazori dinlenemiyor müzik.
doğa versiyonlarını indirdim telkinlerin. su bazlı diyorum ben onlara :)
herşeyden önce rahatlıyorum su sesiyle. ama kızım ve kedim için aynı şeyi söyleyemem :)
su bazlı telkinlerle uyumaktan hoşlanıyorum ve böylece uzun saatler dinlemiş de oluyorum. su bazlı olunca bende tahammülsüzlük yapmadı.
sosyal fobiyi dinlemeye başladıktan sonra daha ölçülü ve kontrollü olabildim sanki.
başkalarının deneyimlerinden de yararlanmaya çalışıyorum ancak her zaman kendimiz için en doğru olanı kendimiz bilebiliriz sanırım. bilmek istersek...
__________________ sen neye hazırsan o da sana hazırdır... |