Alıntı:
vittoria è nostra Nickli Üyeden Alıntı
bu programı mp3lerı paylaşan ve butun değerli bilgi ve yorumlarıyla bızı aydınlatan herkese çok teşekkürler. program kullanışlı ve guzel. özlem hanımında kullanmış olması daha bir güvence verdı. ancak benım sorunum ne dınlemelıyım konusunda. baştan sona bütün iletileri okudum programı kullanma konusunda bir sıkıntım yok. 38 çeşit hazır dalga boyutları var çeşitli ihtiyaçlarımız için. kimisi meditasyon kimisi uyumak kimisi uyanmak ve bunun yanında moral enerji ve canlanmak için olanlarda var. ve belirttiğiniz üzere alpha beta theta ve deltanın nelerde etkı gösterdıgınıde defalarca çok guzel şekilde yanıtlamışsınız. ama benim ihtiyacım olan durumu hala karar veremedım acaba hangı dalga boyutu karşılıyor diye. bu konuda yardımcı olursanız programı ona göre dınlemek isterim. sorunum şu kı hissizleştim. bir haftadır hıçbır duyguyu hissedemıyorum. bir olay yaşadım ondan sonra butun duygularımı kaybettım. dıyorum beta dalgası çok olunca kaygı gergınlık korku olurmuş olaydan sonra boyle bır durum olsa ama o acı ve olay geçtikten sonra oda yok bende. hıçbışı kalmadı. sevgımı mutlulugu huzuruda hıssedemıyorum. ot gıbı bısı oldum. istemiyorum ben bu halımı. eski önemseyen sevgı dolu huzurlu halımı istiyorum. olumlama medıtasyon telkın yok tık yok bırde bunu deneyeyım. acaba hangı dalganın eksıklıgı yada fazlalıgı bu duruma neden oldu bende duzeltırlebılırmı kı bu programla bir açıklama bilen birinden alabilirsem çok sevinirim sağlıcakla kalın. |
aynı durumdayyız valla.Bu programdakı Yuksek farkındalıgı dınlemeye basladım eger bu hıssıklıkten cıkarsam yazıcam sana.