Ynt: matrix'e hükmedin Sevgili maxim;
Hala yaşadığımın etkisindeyim, muazzam bir etkiydi! O anı yaşayana kadar; dediğim gibi bu topicde yer alan çoğu mesajı okudum ve bu deneyimi yaşayanların yaptığı şeyleri taklit etmeye çalıştım, taklit diyorum çünkü henüz başarılı olamamıştım, O kadar yoğunlaşmışım ki bu konuya, dediğim gibi yaptığım denemeler, zihinsel yorgunluğum, zihnimdeki düşünceler iyice birbirine girdi, düşünce olarak sadece iki noktayı düşündüm ve o iki nokta arasında sanki her iki noktanın da ışınsal kromozomları var da birbirine dolanıp 1(tek vücut) oluyorlar ve diğeri daha iyi olana dönüşüyor gibi düşündüm. Ama bu düşüncelerimle, bu denemelerden sonra iki elimi rastgele birbirine yaklaştırdığımda iki elim arasında sanki bir akım oluyordu ve hatta gülümsemiştim, ancak bu kadar oluyor diye, o enerjiyi iki elimin içinde top gibi evirdim çevirdim, eğlendim baya bi hoşuma gitti, ama bu herkesin hissettiği birşey galiba. Zihnim çok bulandığı için artık bu kadar yeter dedim ve zihnimi toparlamam gerekiyordu, ( ders çalışmam gerekiyordu), gittim ibadet ettim. Kendimi daha iyi hissediyordum. İbadetim bitti, yerimden kalkmadan aklıma gene okuduklarım geliyor, önce ellerimin arasındaki o akım topundan daha kuvvetli bir vakum etkisi hissettim,tıpkı farklı bir evrene geçer gibi ama bir anda olan çok kuvvetli bir vakum etkisi.Hoppp içerideyim, ve sonrası cezbedici...muhteşem harikulade bişey...
Ya lütfen heyecanımı bağışlayın ilk deneyimim ve bunu geliştirmek istiyorum, başksına anlatsam deli derler :( umarım istediklerimizin güzel olanların hepsini yaşarız, önemli olan birşeyi aşk ile istemek...
Ya maxim anlatamam bunu yaaaa yok oluyorsun ve bu sana muazzam bi haz veriyor...
__________________ İşleri tersinden yapmayı seven insanlar vardır. Onlar önce dünyayı değiştirmek isterler ve sonra kendilerine gelecekler. Ama sana bir şey söyleyeyim, eğer çok ileri gidersen asla kendine geri gelemeyeceksin. Osho |