öncelikle hepinize merhaba,
ben uzun zamandır sitenizi takip ediyorum geçen sene telkinlerinizi dinliyordum. yaklaşık 6 ay önce bıraktım telkin dinlemeyi..utangaç bir insandım sürekli gergindim kendimi kasardım özgüvenim yok denecek kadar azdı vs. vs. bir gün bir karar aldım ve bu durumdan kurtulmaya and içtim gerekli herşeyi yaptım telkinler dinledim kitaplar okudum araştırmalar yaptım. kendimi zorlayarak sınıfa ders anlattım(istemesem yapmazdım) konuşmalar yaptım, insanlarla tanışmaya yeni insanlar tanımaya çalıştım.. çoğu için normal görünen şeyler benim için büyük mücadelelerdi ve mükemmel olamasamda kazandım cesaretimi özgüvenimi kendime inancımı tekrar kazandım ama şimdi çok garip bir durum içerisindeyim. bu konuları size danışmak istiyorum.
birincisi ben eskiden herkesi benden üstün görürdüm şimdi tam tersi kibir denecek şekilde küçümsüyorum insanları(istemsiz) bu nedendir ve nasıl aşabilirim?
ikincisi arada bir sesim eskisi gibi az çıkıyo ve geriliyorum çenem kasılıyor, yada sesim az çıkmasa bile titriyo bu konuda ne yapmamı yada hangi telkinleri dinlememi önerirsiniz?
ha birde karizma telkini satın almak istiyorum kullanan arkadaşlar ne düşünüyor memnunlarmı beni aydınlatırsanız sevinirim
Şimdiden herkese teşekkür ederim..