Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-06-2012, 04:47 PM   #38 (permalink)
hatiicee
Yüzbaşı

hatiicee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,396
495 Mesajinıza toplam 1,257 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hatiicee is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:))

Alıntı:
nurbanu25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
[COLOR="rgb(255, 0, 255)"]merhaba hatice,
siteye üye olalı bir yıl oldu.geçen yıl ben de çok takılırdım burda.bu yıl fazla vaktim olmadı.anasınıfı öğretmeniyim.sanırm sen de öğretmensin.tatile girdik çok şükür.ama benim sıkıntılarım henüz tatile girmedi.uzun zamandır depresifim.geçen yıl yaptırdığım çekirdek telkinlerimi yaklaşık bir aydır dinliyorum,olumlama ve nefes egzersizi yapıyorum.şu aralar hayattan gerçekten kopuk haldeyim.insanları istemiyorum,sürekli bişeyler kızıp öfkeleniyor ya da üzülüyorum,değersiz yalnız hissediyorum.inşallah çabalarımız boşa çıkmayacak.gerçek benliğimize,özgüvenimize kavuşucaz.sevgiler..
[/COLOR]
.

Ben de okul önceciyim Nurbanucum.Bende siteye geçen sene üye oldum ama o ara tatil girdi etti derken kaldı telkinler falan.Bir de değişim konusunda bu seneki kadar umudum yoktu.Şimdi ki görev yaptığım yere atanınca depresyon hali bende de oldu.İnanır mısın yardım etmek isteyen insanlara kızıp yanımdan kaçırdığım zamanlar çok oldu.Şimdi değişime de değişeceğime de inanıyorum.Çaba sarf ediyorum.Kendime acımayı ve geçmişe duyduğum özlemi bir kenara bırakınca anladım ki etrafımda bana inanan beni desteklemeye hazır olan bir sürü insan varmış.Telkinleri dinlemeye başlayalı bir ayı geçti ilk hafta ağzımda 10dan fazla aft vardı.Dayanılmaz baş ağrıları da cabası.Aftlar yüzünden kilo verdim.Arkadaşlar okulun fen laboratuvarına koyacağız diye dalgayla karışık epeyce söylendiler.Şimdi geceleri telkinleri dinlemeye devam ediyorum.Sabahları en geç saat 07:30da dinç bir şekilde uyanmış oluyorum.Arkadaşlar daha çok gülümsediğimi söylüyorlar ve gözlerimin içi de gülüyormuş.

Arasam mı aramasam mı derken dün çekirdek inanç sitesindeki ön tespit formunu doldurdum ve ön tespit yaptırdım.Şu an telefonum bozuk olduğu için randevu almadım.Çünkü telefonum 10 dakika konuştuktan sonra kendi kendini kapatıyor.Görüşme yarım kalmasın dedim:)) Telefonumu düzelttirince tekrar Atakan Abiyi arayıp randevu alacağım.

Hiç umutsuzluğa kapılma Allah'ın izniyle çabalarımızın boşa çıkmayacağını biliyorum.İlk başta her işte zorluklar oluyor ama zorluğu görüp yoldan dönersek yolun sonundaki güzel çiçeklerden,ağaçlardan ve meyvelerinden mahrum kalırız.

Ben hayatımızın gül bahçelerine döneceği zamanı iple çekiyorum şimdi:))Sevgiyle kal:))