Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-06-2012, 07:31 PM   #39 (permalink)
nurbanu25
Binbaşı

nurbanu25 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 408
786 Mesajinıza toplam 1,597 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nurbanu25 will become famous soon enoughnurbanu25 will become famous soon enough
Standart Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:))

Alıntı:
hatiicee Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben de okul önceciyim Nurbanucum.Bende siteye geçen sene üye oldum ama o ara tatil girdi etti derken kaldı telkinler falan.Bir de değişim konusunda bu seneki kadar umudum yoktu.Şimdi ki görev yaptığım yere atanınca depresyon hali bende de oldu.İnanır mısın yardım etmek isteyen insanlara kızıp yanımdan kaçırdığım zamanlar çok oldu.Şimdi değişime de değişeceğime de inanıyorum.Çaba sarf ediyorum.Kendime acımayı ve geçmişe duyduğum özlemi bir kenara bırakınca anladım ki etrafımda bana inanan beni desteklemeye hazır olan bir sürü insan varmış.Telkinleri dinlemeye başlayalı bir ayı geçti ilk hafta ağzımda 10dan fazla aft vardı.Dayanılmaz baş ağrıları da cabası.Aftlar yüzünden kilo verdim.Arkadaşlar okulun fen laboratuvarına koyacağız diye dalgayla karışık epeyce söylendiler.Şimdi geceleri telkinleri dinlemeye devam ediyorum.Sabahları en geç saat 07:30da dinç bir şekilde uyanmış oluyorum.Arkadaşlar daha çok gülümsediğimi söylüyorlar ve gözlerimin içi de gülüyormuş.

Arasam mı aramasam mı derken dün çekirdek inanç sitesindeki ön tespit formunu doldurdum ve ön tespit yaptırdım.Şu an telefonum bozuk olduğu için randevu almadım.Çünkü telefonum 10 dakika konuştuktan sonra kendi kendini kapatıyor.Görüşme yarım kalmasın dedim:)) Telefonumu düzelttirince tekrar Atakan Abiyi arayıp randevu alacağım.

Hiç umutsuzluğa kapılma Allah'ın izniyle çabalarımızın boşa çıkmayacağını biliyorum.İlk başta her işte zorluklar oluyor ama zorluğu görüp yoldan dönersek yolun sonundaki güzel çiçeklerden,ağaçlardan ve meyvelerinden mahrum kalırız.

Ben hayatımızın gül bahçelerine döneceği zamanı iple çekiyorum şimdi:))Sevgiyle kal:))
çekirdek inanç çalışmasını mutlaka yaptır.ben özlem hanımı öneririm.çok tatlı bir konuşma tarzı var...
biliyor musun.depesif bir insanın ibadet etmesi kadar ona huzur veren bişey yok.Rabbim öyle bi ferahlık üflüyo ki insanın içine uygulanan her yöntemden daha iyi geliyor.mübarek aylarda Allahtan bol bol af dilemeli,günahların yaptığı tıkanıklıkları ibadetlerimizle temizleyelim inşallah...
sevgiler..