Konu: Melis's
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-06-2012, 09:19 PM   #2 (permalink)
rosemary26

Tesekkür: 0
5 Mesajinıza toplam 10 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
rosemary26 is an unknown quantity at this point

Telkinleri dinlemeye başlayalı üç gün oldu,evdeydim genelde ondan farketmemişim sanırım ama bugün annemle dışarı çıkınca bi değişiklik olduğunu hissettim.Kendime güvenimde belirgin bi artış vardı,yürürken kendimi pozitif hissediyodum.Çay bahçesinde oturduk annemle,hesabı ben ödedim genelde mıymıy bi ses tonuyla iyi akşamla derken bugün sesim baya bi duyuluyodu.Bi de eve gelince anneannem aradı,onunla konuşurken de aynen sesim çok gür çıkıyodu.Bunlardan anladım kendime güvenimin arttığını.Kilo verme telkini de işe yarıyo,daha az acıkıyorum ama abur cubur yemememi tamamen kesmedi.Aytaşı almayı düşünüyodum hatta yarın çıkıp doktoruma gittiğimde hazır dışardayken uygun fiyata bulursam aliyim diyodum ama karnım çok az acıkınca bi süreliğine bunu askıya almaya karar verdim.Belki zamanla abur cubur yeme isteğimi de keser.
Kendimi daha iyimser daha pozitif hissetmek de hoşuma giderdi.Mutluluk telkinini de mi dinlesem acaba?
Bide bende sosyal olmama gibi bi durum da var sosyal fobi kadar ciddi bi durum değil ama daha çok kendine güvensizlikten kaynaklı gibi,kendine güven telkininin bu konuda işe yarayacağını düşünüyorum.Kendimden kuşkum fazla aslında bunu yenebilirsem çok çook mutlu olucam.
Onun dışında bende fazlasıyla kararsızlık gibi bir durum var bunun için bu sitede bana faydalı olacak bir telkin var mı arkadaşlar,bu konuda napabilirim?
Telkinlerin içeriklerini biraz inceliycem,belki bir iki telkin daha eklerim listeme ama çok uzun bi liste dinlemeyi düşünmüyorum.Daha çok kendime güvenimi yükselticek ve beni sosyalleştiricek telkinler deinlemeyi düşünüyorum,bu konuda sizin fikirlerinizi de almak istiyorum.
rosemary26 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla