Cevap: Elindeki Kitap Aşkın Gözyaşları I i ismine münhasır gözyaşlarıyla bitirdim. II. ve III. kitabını da almıştım onlara devam edeceğim. Bir kitap bu kadar mı güzel yazılır, bir konu kadar mı güzel ve duru anlatılır? Sinan yağmur'un anlatımı damla damla işledi yüreğime. Ben bu kitabı okumadım adeta içtim. Kitabı sınav döneminde kaçamak okuyarak yarısını geçmiştim kalanını da iki üç kere daha elime alarak bitirdim. I. kitabı Sems i tanımak isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim. Anlatılanların tümü %100 gerçek mi diye bazen insan tereddüte düşse de sanki olayları oradaymış ve olanları yakından izlemişcesine güzel anlatmış.
Yarım bıraktığım A. Robbins'in Sınınsız Güç Kiatbına da devam ediyorum. Robbins eğitim süresince o kadar çok kitap okumuş ki ister istemez etkileri kitabına da yansıyor ve bir çok konuda bilgi içeriyor kitap. NLP konusu derin bir derya arka arkaya teknikler veriyor ama uygulamak ve uygularken uygulamanızın doğruluğunu sorgulamak ypruyor biren bitirmek yerine o yüzden sindire sindire okumayı seçiyorum o kitabı. Sanırım çeviri dili de bu durumu biraz etkiliyor olabilir. Düşünüyorum keşke her kitabı orjinal dilinde okuyabilecek yeterlikte olsak. En azından ingilizce bilenler bunu denemeli. Dublajlı film bile bazen keyif vermiyor mecburiyetten izliyorum. :) |