Ynt: matrix'e hükmedin Alıntı: mysoul Nickli Üyeden Alıntı
...........o zaman bir yüksek benlik olayı yaptığımı şimdi daha iyi anlıyorum. Şunu yapmıştım.
İşe gidip gelirken yolumun üzerinde küçük bitkiler vardı. Bu bitkilerden bazen küçük tohumları olurdu. Şöyle düşündüm ve kendimi buna inandırdım. Buna inanmam çok daha kolaydı çünkü bu bitkileri sürersem eğer sürdüğüm süre içinde iyileşecekti ve iyileştikten sonrada tekrar etmeyecekti.
Bilinçaltım aktif bir izleyiciydi, bir yandan bitkinin suyunu sürerken bir yandanda hipnoz yapıyordum. "Bunu sürdüm ve suyu geçti ve bu bir ilaç ve bu beni iyileştiriyor" içimden bunlar geçiyordu. Bunu sadece 3 gün uyguladım ve 1 hafta sonra o siğilden parmağımda eser kalmamıştı. Siğil sorunu olan başka bir arkadaşımda aynı bitkiyi kullanmak istediğimde iyileştirmediğinde anladım bu da benim bilinçaltımdı ve ben kuantum alanına giriyordum.
Şimdi bu kitabı okudukça bu olup bitenlere yorum getirebiliyorum. okudukça bir çok taş yerine oturuyor.
| mysoul anlattıkların muhteşem, sen çözmüşsün kanımca sırrı inş. umarım hepimiz farkına varırız.
__________________ İşleri tersinden yapmayı seven insanlar vardır. Onlar önce dünyayı değiştirmek isterler ve sonra kendilerine gelecekler. Ama sana bir şey söyleyeyim, eğer çok ileri gidersen asla kendine geri gelemeyeceksin. Osho |