Konu: Yardım!!!!
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-08-2012, 07:42 PM   #3 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Yardım!!!!

Merhaba muhtarcım.

İlk başta kendine sorman gereken soru "Benim öncelikli olarak hangi telkini dinlemeye ihtiyacım var?" olabilir.

Ben kendime genelde süreleri gün sayısına bağlamam. Evet bir telkini dinleyip faydasını görmenin 21 gün kuralı olduğu doğrudur. Ama bazen erken bazen de daha geç görebiliriz etkileri(iyi bakamazsak göremeye de biliriz:) ). Ben yeni bir telkin listesi yaptığımda yeter bu kadar diyene kadar dinliyorum. Ego telkini listelerimin vazgeçilmezi en az iki telkin dinlerim içinde mutlaka ego olur. Genel de benim en kalabalık listem 3-4 telkinden oluşur. Çok daha fazla sayıda telkin dinleyen gördüm. Bünye meselesi belki de. Bana çok sayıda telkin dinlemek uzun sürede etkili sonuç verir gibi geliyor. Telkinleri dinlerken bir yandan da kendimi dinlerim ben. Konuşmalarımı ve davranışlarımı takip ederim. İçimdeki sesin neler dediğini dinlerim can kulağıyla. En önemlisi sabrederim. Bazen şu kadar gün dinledim şu kadar saat dinledim diye not aldığımda görülmüştür kendimi kontrol etmek için. Listelerin ayarlı ve seçtiğin telkinlerin uyumlu gibi sen kendi iç sesini dinleyerek günlere karar ver derim ben. Son olarak araya serpiştirdiğin suçluluk telkininin amacını anlamadım. Yani genelde motivasyon için kullanılacak telkinleri seçmişsin. Biraz da sosyallik arttırıcı ama içinde suçluluk duygusu, pişmanlık, öfke, kin, nefret(aman ne çok olumsuz kelime kullandım bir cümle için Allah'ım bizi bunlardan korusun. :D) varsa o zaman ego suçluluk dinlemekle işe başla yeniden ilk dinleme sürecini yaşa. Suçluluk telkini bence her adımında kendini hatalı olarak yargılayan insanlar için de çok uygun.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla