04-08-2012, 11:10 PM
|
#4 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 298
82 Mesajinıza toplam 173 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Yardım!!!! Aziz forum dostlarım Ezeli_Nur; Sweeet,
Sizlere öyle teşekkür ediyorum öyle teşekkür ediyorum ki, önümüzdeki günlerde idrak edeceğimiz şeker bayramında, ziyaret için gittiğim tüm evlerden sizin için de şeker toplayacağım HER LAFA KARIŞMAYA MEYİLLİ APARTMAN YÖNETİCİSİ YORUMU: Efendiii efendiii!! Şeker bayramı da neymiş? Şuna Ramazan Bayramı desene muhtar! Yok arkadaş, bu yeni nesil iyice yozlaşmış. Akşam akşam sinirlerimi bozdun gene...
Peki, gün kuralı koymayacağım kendi iç sesimi dinleyerek karar vereceğim. Listeyi gece-gündüz telkini diye ikiye bölebileceğimi öğrenmem çok iyi oldu. Çünkü ihtiyacım olan telkinleri indirmeye başlıyorum, sonra Mango'ya giden alışveriş düşkünü kadınlar gibi ''Aaa! Bunu da istiyorum, bunu da istiyorum!'' demeye başlıyorum. E, haliyle telkin listesi kabarıyor. En sadeleştirebildiğim liste budur. Suçluluk telkinine belli rutinlerle dönmemiz öneriliyor, onun için ekledim. Hem de ihtiyacım olduğunu düşünüyorum.
Neyse aziz dostlar. Çok teşekkür ediyorum.
Hörmetler
__________________ Dünyada görmek istediğin değişimin bir parçası ol. Michael Sikkofield |
| |