Her yeni gün yeni başlangıçlar yada bitişler,yeni telaşlar heyecanlar, merhaba hayat seninle heryeni güne merhaba...Ani değişiklikler yaşadığım su sıralarda sana yazmadım çünkü bende çok şaşkındım nasıl ifade edileceğini çözemediğim için yazmadım işte.Olanlar ya rüyaydı dedim ama çok geçmedi gerçek olduğunu anladığımda
y Ben mutluluktan ağladım hayatımda ilk defa içten hıçkıra hıçkıra
bağıra bağıra nasıl birşey dedim kendi kendime üzerimde taşıdığım ağır yükün bana verdiği yorgunluk nasıl birşey.Düşüncelerimle oynadığımı ve bazı şeyleri başardığımı tamamıyle hissettiğim anda herkesin herşeyi düzeltebileceğini anladım.Hiç olmayacak dediğim bitmeyecek dediğim sorunlarım varken tanıştım bu siteyle, çok dalgalandım acabalara takıldım olumsuzluklarla oynadım inadına mutluluğu kısa yaşadım arkasından mutsuzluğu ama anladım hepsini benim yaptığımı yaşayınca ve uygulayınca gördüm şahit oldum şimdi gerçekten insan ne yaparsa kendi kendine yapıyor düşünceleriyle olumlu düşündüm olumlu oldu.En kötü düşüncemin yerini en iyisiyle değiştirdim.Artık anladım ki ben herşeyi kendi kendime sadece düşüncelerimle iyi geçinerek başarabildim.Hayatın daha bana vereceği çok güzel şeyler olduğunu biliyorum bunları hissetmek bile harika.Ben güneşe döndüm ve tüm gölgelerimi arkada bıraktım herkesin de bu yolda ilerlemesini dilerim.Mutlulukla ve ışıkla kalalım...