Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-08-2012, 04:12 PM   #74 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Benim Kişisel Gelişim Yolculuğum

Teşekkürler nuray'cım. Hayatım boyunca herkesin mutlu olmasını istedim. Ama bunu isterken aşırı fedakarlıklar yaptım ve kendimi arka planlara düşürdüğümü fark etmedim. Şimdi ise durum farklı artık önce kendim mutluyum. Mutluluğum içimde. Dışsal nedenlere çok bağlı kalmadan mutluyum. Böylece hem benim için mutluluk daha kolay hem de başkalarını mutlu etmem daha kolay doğrusu bu bence de.

Bir de şunu öğrendim kendimizi hiçe sayarak mutlu olduğumuz zaman başkalarından da aynı şeyi bekliyoruz. Bu bize hayal kırıklıklarından ve mutsuzluktan başka bir şey getirmiyor. Kendi mutluluğum için bencil olmadan savaşmayı seçiyorum. Bu diğerlerinin isteklerini hiçe saydığım anlamına da gelmez. Ortak noktayı bulmak mutluluk getiriyor insan ilişkilerinde de. İkinizin de geleceği noktaları bulabilmek...

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla