Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-08-2012, 07:41 PM   #5 (permalink)
froyaa
Teğmen
 
froyaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Apr 2011
Mesajlar: 107
Tesekkür: 156
103 Mesajinıza toplam 175 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
froyaa is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: yardım ederseniz,mutlu olurum.

yol göstericiliğin için çok teşekkürler:)..hepsini istisnasız okuyup değerlendircem.araştırma konusunda iyiyimdir okumayı severim fakat uygulama aşamasına gelince süreklilik konusunda sıkıntı yaşıyorum:) öncelikle bu konuda kararlı olacağıma söz vermekle başlıyorum o zaman:).nefes konusunda benim de OSHO'dan okuduğum bir şey var ki uyguladığımda çok iyi hissediyorum yeri gelmişken sizinle de paylaşıyım o zaman,belki faydalanan arkadaşlar olur:

Ne zaman: Her ne zaman yapacak bir şey olmadan oturduğunda

1. Adım: Ağızdan nefes al
Alt çeneni rahat bırak, ağzının hafifçe açılmasına izin ver. Ağızdan nefes almaya başla, ama derin nefesler değil. Sadece bedenin nefes almasına izin ver böylece gittikçe daha yüzeysel( sığ) olur. Ve nefesin çok yüzeysel olduğunu, ağzının açık ve alt çenenin rahat olduğunu hissettiğinde, bütün bedenin çok rahatlamış olacaktır.
2. Adım : Bir gülümseme hisset
Tam da o anda bir gülümseme hisset- sadece yüzünde değil bütün varlığında- ve yapabileceksin. Bu dudaklara gelen bir gülümseme değil;bu içerden yayılan varoluşsal bir gülümseme. Dene ve ne olduğunu bileceksin, çünkü açıklanamaz. Yüzünde dudakların aracılığıyla bir gülümseme olması gerekmez, sanki göbeğinden gülümsüyormuşsun gibi, göbeğin gülüyor.
Ve bu sadece bir gülümsemedir, kahkaha değil, ve bu yüzden çok ama çok yumuşaktır, narindir, kırılgandır- sanki göbeğinde küçük bir gül açıyormuş gibi ve güzel koku bütün bedeninden yayılıyormuş gibi.
Bir kez bu gülümsemenin ne olduğunu bildiğin zaman, günün yirmi dört saati mutlu kalabilirsin. Ve her ne zaman bu mutluluğu kaybettiğini hissettiğinde, sadece gözlerini kapa ve o gülümsemeyi tekrar yakala, ve orada olacaktır. Gün içinde her ne kadar zaman istersen onu yakalayabilirsin. O her zaman oradadır. (OSHO, This Is It)

işte bunu bol bol tekrarlıyorum ve mutlu olduğumu hissettiriyor bana:)
benim yaptığım şey sanırım kriz anlarının üstesinden gelmek şu aşamada.olması gereken aslında bir bütün olarak sürekli mutluluğu hissetmek,kendimle savaşmamak.ben kendimi çok dinliyorum çok eleştiriyorum problem burada sanırım.

telepati konusunda kitap alıp okumuşluğum yok ama internetten çok araştırma yaptım ve edindiğim deneyimlerden yola çıkarak bu konuda fena değilim diye düşünüyorum aslında:)..daha doğrusu öyle olduğumu farkettim diyelim özel bir çalışma yapmadım.geliştirebileceğim düşüncesindeyim.umarım bahsettiğim kişi konusunda da işe yarar.
kaynakları tek tek değerlendircem, sorularım olursa tekrar yardımını isterim belki canım ve ayrıca ilgin için tekrar teşekkürler,sevgiler:))
froyaa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla