Cevap: ayşegül değişmek istiyor :D ehem çok utandım devrim falan hiç böyle nitelendirmedim ben gelişimi. Çok teşekkürler, bu güzel betimleme için. Hep dilimdedir, bizler yolcuyuz ve gelişim de bir yolculuk. Ve her zaman yürüyeceğimiz yolları seçiyoruz. Sorunlarla bu ay boğuş, çöz ve bitsin ilerleyen zamanlarda karşılaşsan daha kötü olurdu.
Evrenle aranı iyi tut. Verdiğin siparişleri iptal etme. Hep istediğin şeyden emin ol. Bak sana bir öneri yakınlarda alternatif bir çalışma mekanı bul kendine belki açık hava bile olabilir ya da bir halk kütüphanesi. Evde çalışamıyorsan. Plan yap ve uygulamaya çalış. Malum zaman geçiyor ve hedefler beklemez.
Saç dökülmesi için doktora gittin mi stres kaynaklı olabilir. Sakin ol en başta bu stresin sana hiç bir faydası yok aksine zararı var. Çam terebentin yağı da kullanabilirsin dökülmeye karşı iyi geliyor diyorlar. Ben kullandım ama saçlarım çok uzun olduğu için tararken uçlarından kırılıyor ister istemez.
Bu yıl senin sınavdan başka sorunun olmamalı. Yani aslına sınav da sorun değil. Bir maraton. Yeni çıktım sınav hazırlığı döneminden. KPSS ye hazırlandım 8 ay. Seni çok iyi anlıyorum. Ama bu yarışları en dayanıklı ve sebatkar insanlar kazanır. Her şey olabilir önüne engeller çıkabilir. Aşarsın. Aşmak için burdasın. Burası derken hayatın ta içi yani. :D
Sevgiler. |