Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-08-2012, 08:53 PM   #123 (permalink)
sarışınım
Üsteğmen

sarışınım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
194 Mesajinıza toplam 391 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sarışınım is on a distinguished road
Standart Cevap: adım adım mutluluk:)bu da benim günlük:)

beni durduran o yeni durumumu kabullenememe için akşam z pointte o korkuyu çalıştım.yani bir şey yaptığım zaman ya eskisi olacağım gibi düşünmek ya da ileri gitmeme dur diyen o ses için çalışma yaptım..ondan önce de kendi içimdeki çocukla bağlantı meditasyonunu yaptım..acayip derecede uyku getirdi..sabah kendimden korkacak bir asabiyetle gözlerimi açtım..ne oluo ya dedim sanki ben bu anı yaşarken ben değildim de başka biriydi.artık eskisi gibi olamayacağım diyordum..uyudum tekrar uyandığımda olumluydum..rüyamda da çok ilginç birşey gördüm..bir minibüsteyim wee bir tane kadın orada oturan başka bir kadın hakkında her şeyi bir bir sölüordu wee ordaki herkes tüm dikkatiyle o yorum yapan kadını dinliordu...sonra ben ona ''bana da birşeyler söle gözüyle bakıorum wee kadın beni farketti wee adımı söledi..içimden de diorum kesin dicek sen sflisin..ama kadın ben gitmeliyim we telefondan ara herşeyi söleyecem sana diyorum..ben de o an neden numara istemiorum bilmiorum sonradan pişman oluorum nasıl olurdu numarayı almadım diye..bugün içimdeki ses DEĞİŞİME HAZIRIM,DEĞİŞİMİMİN ÖNÜNDEKİ BÜTÜN ENGELLERE DUR DİYORUM diyordu bu sayede huzurluydum..allahım şükürler olsun
sarışınım isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla