Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-08-2012, 11:17 PM   #2 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: hangi telkinleri dinlemeliyim ??

Merhaba sevgili smilegirl hoş geldin aramıza.

Öncelikde ego+suçluluk telkinleri ile başlamalısın 1 hafta veya 10 gün kadar günde 7-8 saat dinlemelisin. Evet geceleri de dinleyebilirsin. Bir kere telkinler pozitif düşünmene yardımcı olacaktır. Çünkü ilgili odluğu konularda telkin metinlerinde olumlu kalıplar yer almaktadır. 10 günlük sürecin ardından listenden suçluluğu çıkarıp kendine güven ve sosyallik arttırıcıyı ekleyebilrsin. Mutluluk telkini ve koruma kalkanı da bir sonraki adımda iyi bir seçim olabilir. 21 gün kuralından bahseserler bu tarz değişimler için belli bir süre ama en iyi sen kendi değişimini takip et gün sayısına takılma. Telkin dinlerken bugün ne dinlesem neye ihtiyacım var diye sorarım ve bir liste oluşturdu mu istediğim kıvama gelene kadar onu dinlemeye devam ederim belki işki hafta belki 1-2 ay bu tamamen benim kendimi nasıl hissettiğime bağlı şekillenir. Kendini takip edersen senin de doğru dinleme süresini bulacağına eminim. Ha bazıları ki ben de zamanında dinledim suçluluk telkinini çok daha uzun süre dinleyebilir. Yine dediğim gibi bu senin ihtiyacına bağlı olarak şekillenecek bir süreç. Ben öyle yapamnı tavsiye ederim.

Sevgiler.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla