Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-08-2012, 12:11 AM   #79 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Benim Kişisel Gelişim Yolculuğum

Ehem, kim o, ben miyim? Teşekkür ederim. Takdir edilmek çok değerli.

Yengeç burcu biri olarak filmi izlerken senin de ağlama ihtimalin yüksek olabilir. Bu senin fenemolojik alanınla da ilgili. Özellikle geçmiş yaşantıların ve yaşamak istediklerinle de ilgili. ;)

Ben hala telkin dinliyorum ara ara ama aldığım yolun farkındayım. Yine de gel gitler olmuyor değil ama ben kendimden daha emin ve daha güçlüyüm. Telkin dinlemek güvende hissettiriyor çoğu zaman, can simidi gibi. Sıkıntılar gelse de bazen er ya da geç geçecek. Onlar gelir gider. Ben iyi bir gözlemci olmayı ve soğukkanlı kalmayı seçiyorum. Yaşadıklarımdan dersler çıkarmayı ihmal etmiyorum. Böylece geliştiğimi, ilerlediğimi ve öğrendiğimi hissedebiliyorum.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla