eveet benimde bir günlüğüm var artık:)..sevgili sweet'ciğimin destekleri sayesinde gelişim sürecimi buradan paylaşmaya karar verdim..umarım bana yol gösterenler ve belki de benden ilham alanlar olur:)ne güzel olur..
hislerini çok açığa vuramayan dertlerini çok anlatmayan ama bir o kadar dinleyen hatta bundan (yardımcı olmaktan) keyif alan çevresine akıl hocalığı yapan ben artık "benimde canım var, ben de insanııııım" diyor ve içimden geçenleri daha rahat ve özgür bir şekilde hem burada hem de sosyal çevremde paylaşmayı seçiyorum.çok fazla kontrollü ve mükemmelliyetçi olmamdan kaynaklandığını düşündüğüm bir gerginlik var üzerimde mütemadiyen.bunun sebebinin aslında ailemin beni fazlaca kuralcı ve korumacı yetiştirmesinden kaynaklandığını yeni anlıyorum.en önemli problemim kendimi değersiz hissediyor olmak sanırım,hep başkalarının mutluluğuna uğraşıyorum.
telkinleri geçen yıl bir süre dinlemiştim üç aylık bir dinleme sürecinden sonra biraz daha iyi hissettiğimden mi bilmiyorum bıraktım.o zamanlarki halimden çok daha iyi hissediyorum kendimi en basiti insanlara pozitif enerji verdiğimi ve gülümsemeyi daha çok sevdiğimi biliyorum ama içimdeki potansiyelin bu olmadığını hatta gelişimin sonunun olmadığını biliyorum.o yüzden yeniden başladım telkinleri dinlemeye.
dinlemeye başlayalı 9 gün olmuş (19 ağustostan bu yana)..kısaca geçen günleri özetlersem ilk dinlediğim günün sabahında uyandığımda bu gece ne de keyifli uyudum ohh dediğimi hatırlıyorum
..geçen her birgün hayatımdaki yakın, uzak birçok insanı rüyalarımda affettiğimi uyandığımda ise bu affetme duygusunu derinden hissettiğimi farkettim, en önemlisi kendimi suçlamaktan da vazgeçiyordum.son günlerde ise çok ilginçtir ki uzun zamandır görmediğim, görüşmediğim insanların arayıp sorması ve ilgisi.telepatik anlamda düşündüğüm kişilerle karşılaşmam ve bunun gibi tesadüfler.
..bakalım daha ne gibi güzel şeyler olacak hayatımda:) merakla bekliyorum ve hatta davet ediyorum tüm güzellikleri, tüm güzel insanları.