Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-08-2012, 09:14 PM   #43 (permalink)
maviinci
Binbaşı

maviinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to all
Standart Cevap: Herkes Beni Dövüyor

Alıntı:
ac_milan_ac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Mesela sınıfta bana geliyolar herkes beni tutuyo sıraya yatırıyolar hep beraber suratımı tebeşirle çiziyolar bilmem ne yapıyolar eğleniyolar kendi aralarında cin çıkarma yapıyoruz diye. bi kere böyle yaparlarken sıradan düştüm tüm sınıf bana bakıyo benle ugrasanlar gülüyo diğerleri soğuk bir biçimde bakıyo. bişeyin varmı falan diyolar ama uğranlarr buna gülüyo. Halısahada top bana geldiğinde falan iyi oynasam bile şunu atın takımdan ya falan diyolar top kaybettiğim an yanıma gelip yakama yapışıyolar biri böyle yapıyo gelip yakama yapışıyo sinir oluyorum ama kargaşa çıkmasın diye tepkimi gösteremiyorum yoksa patlatıcam bi tane ağzına.ama öyle yaparsam bu sefer hep beraber toplanıp beni döverler diye korkuyorum.Benim sorunum bu işte inşallah tam anlatabilmişimdir.Şimdi misafir geldi birazdan gene devam edicem.Yanlış anlaşıldıgım için bu konuya ağırlık vericem içimdeki her şeyi yazacam buraya.
hoşuna giden bir şey var mı, bi hobin-ilgi alanın?? uğraştığın bir şeyler.. Onunla uğarşırken kendini mutlu hissettiğin, özel hissettiğin bir şeyler? Bi müzik enstrümanı, resim yapmak gibi şeyler??
maviinci isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla