Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-08-2012, 10:37 PM   #12 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: froyaa'nın değişim günlüğü :)

Onu değiştirmek istiyorsan sen sakin kalmayı öğreneceksin. Benim annem de hiç bir zaman eleştiri kabul etmez. Bırak sana istediğini söylesin tepkisiz kal. Dinle ama cevap verme hele sinirliyken sakın ola cevap verme. Aslında benim en çok zorlandığım konulardan biri annemle ilişkimde olmuştu. Yılların alışkanlığı var çok eskiden atılmış gizli anlaşmalar ve derin temeller. Ama susmak çözüm oldu. Şunu da kendine sorman da fayda var onun böyle davranması sana ne öğretti. Mutlaka bir nedeni vardır. Sürekli aynı sorun takrar ediyorsa o olayla ilgili öğrenmeyi başaramadığımız bir püf var. Hala olumsuz duyguları ve konuşmaları var üzerimde ama şu başlıkta anlattığım gibi

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post828977

sakin kalmayı başardığımda huzurmu koruyabiliyorum. Başka ortamlarda başka durumlardayken de sohbet arasında onu değiştirmek adına bazı konuşmalar yapıyorum. Yeri geldiğinde böyle yapmak doğru olur böyle olsa herkes daha mutlu olur gibi konuşuyorum onda. Hatta bazen özneyi 3. tekil şahıs yapıp aramızdan bile çıkarıyorum. Aslında bahsettiğim kişi o olmasına rağmen. Sabır lazım sana, sakinlik lazım. Hiç bir şeyin dengeni ve huzurunu bozmasına izin verme canım. Bu durumlar eminim enerjini de çok düşürüyordur. Ona sinirlendirdiğinde ortam değiştirmek de etkilidir sakinleşmek adına. Bulunduğun odayı değiştir ya da bakkala falan git. Asla laf dalaşına girme eleştirmeyi kabul etmeyen biri seni kavga sırasında hiç dinlemez.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla