Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-09-2012, 02:43 PM   #7 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Buda benim iste

Hımmm sadece yaşlı teyzeler mi öyle söyler. E o zaman sen hepimizi yaşlı teyza yaptın arkadaşım. Öncelikle aramıza hoş geldin. :))

Bir kere önemli olan sen istediğin şeylere sahip misin ya da istediklerine ulaşmak için çabalıyor musun? Senin düşüncelerin çevrendekilerden daha önemli. Sırf düşüncelerine hakim olarak bile çok mutlu olabilirsin ki işte biz yaşlı teyzeler buna bardağın dolu tarafını görmek diyoruz. :D İşin önce kendi yüzünü güldürmek olmalı bunun için çareler düşünüyor musun? Telkinler de suçluluk duygularından kurtulmak için faydalı olacaktır.

Ailen kendilerine iyilik yapanlara karşı nasıl davranıyor peki? Aslında onlar iyi oldukları için iyiliğe yakışır şekilde davranıyorlar. Emin ol herkes kendinden meshul başkaları kötü diye biz de mi öyle olalım. Başkaları kötü diye neden kendimizi üzelim. Bırak onlar ne kadar kötü olurlarsa olsun biz iyi ve mutlu olmaya devam edelim. Ezelden beri olmadı mı hep iyi ile kötü hep yan yana bazen karşı karşıya.
Onlara sinirlenmenin hiç bir faydası yok. Yargılamanın da yok sen kendi doğrularını bul ve onlara shaip çık.

Hayattan beklentin neden yok? Madem çevrendeki insanlardan hoşlanmıyorsun dünyada milyonlarcası hatta milyarlarcası var. Senin de sevebielceğin insanlar var. Yeni insanlarla tanışmak daha akılcı olmaz mı bu durumda? Hedeflerin ise sadece kendin için vereceğin kararlar olur. Değişmek bile bir hedeftir. Sen de burada olduğuna göre bir hedefin var. Başka hedeflerin de olabilir. Al eline bir kağıt kalem ve şimdi yaz ben ne istiyorum? Ne yapmak istiyorum? Nerede olmak istiyorum? Basit ama etkili bir çalışmadır. İnsanın yazdıkça yazası gelir.

Şu seni yoran tiplerle mücadele etmek zorunda da değilsin. Bırak onları oldukları gibi kabul et. Onlarla uğraşma sen kendinle uğraş. Kendi yolunda yürü ve onların seni etkilemesine izin verme. Böylece kendin için çalışır ve daha az yorulursun.

Hayatı bir savaş olarak görme hayatı bir oyun alanı bir sahne gibi gör. Ve kendi başrolünü oynamaya hazır olduğunda oynamak istediğin karakteri ve senayoyı an be an yazmaya ve yaşamaya başlayacaksın.

Var mısın buna?

Kendini yeniden keşfetmli vetanımalısın. Seni sömürenlere HAYIR demeyi de öğrenmelisin. Değerli olduğunu bilmelisin. Vee bence de iyi ki varsın. Her insan değerlidir ve mutlu olmayı hak eder.

Davranışlarını, düşüncelerini ve duygularını kontrol altına alabilirsin. Farkındalıktır bu yaşadığın her anın her nefesin farkında olabilirsin. O zaman göreceksin aslında ne kolaymış mutlu olmak.

Mutlu ol, sevgi dolu ol.

Buralarda kal ve durumları bizimle paylaşmaya devam et hep birlikte görelim neleri değiştirebildiğini.

Sevgiler.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla