Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-09-2012, 10:39 PM   #9 (permalink)
cansuyu
Binbaşı

cansuyu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,705
1,237 Mesajinıza toplam 3,648 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nicecansuyu is just really nice
Standart Cevap: Bu da benim işte

hiç kolay değildir imdat demeye karar vermek.. belki ondan daha zoru da bunu gerçekleştirmektir.. kendi adıma böyle en azından..

bu nedenle size sadece sizi duyuyoruz.. anlamaya çalışıyoruz diyebiliyorum..

gerçekten de imdat dedikten sonra can simitlerini görür oluruz belki kimbilir..

güzel yorumlara fazla birşey eklemek istemem.. sadece bir paragrafla yanlış anlamayı ve dolayısıyla yanblış yönlendirmeyi de..

ancak dikkatimi çeken iki noktaya dikkatinizi çekmek isterim..

çevrenizde sizi seven insanlar nı sizin için önemli, sizin sevdikleriniz mi? sizi eyleme geçirecek olanlar sizi seçenler mi seçtikleriniz mi? belki hiç farkında olmadan yazdığınız, ancak benliğinizi nerede konumlandırdığınızı gözden geçirmenize sebep olacak bir cümle gibi geldi bu bana .. ne dersiniz?

ve onlara sorumluluğunuz onları mutlu etmek mi? ya kendiniz? gerçekten de sizi sevenlere sorumlu olduğunuza inanıyorsanız .. ve onları güldürmekten sözediyor ve kendi gülüşünüzden sözetmiyorsanız, kendinizi yeterince sevmiyor olabilir misiniz?

bizi gerçekten sevenler de bizim gerçekten gülmemizle mutlu olacaklardır diye düşünüyorum..:))

..ve acaba herşeyi siyah ya da beyaz görüyor olabilir misiniz? bardağın yalnızca boş tarafını görürken bile.. zıddının yalnızca dolu tarafını görmek olduğuna inanmak gibi..
şu yaşlı teyzeniz hayatta grilerin de olduğuna dikkatinizi çekebilir mi acaba :)
herkes iyi ya da kötü değil bu dünyada bence.. davranışlarımız arasında iyiler var.. kötüler var.. herlkes.. biz ve ötekiler den ibaret değil.. herkesin göremediğimiz özellikleri var..

belki bardağı büsbütün dolu görmediğimiz için sadece.. bazen boş olduğuna inanıyoruzdur bu8 kadar keskin bakarken ne dersiniz?

:) çok karışık oldu bunlar hoşgeldiniz demek için..

belki birbirimizin bardaklarındaki boşluklarla doluyoruzdur kimbilir...

ancak önyargılardan sıyrılabildiğimizde.. emin olun.. taşacak kadar doldurabileceğimiz rengarenk bardakları bulacaksınız burada..

sevgiyle.. hoş geldiniz... :))