buraya yazdığım ilk mesajımı hatırlattı bana yazdıkların.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...e-merhaba.html
bazı cümlelerimiz neredeyse aynı:))buruk bir gülümseme ifadesi takındığımı itiraf etmeliyim.buruk çünkü seni çok çok iyi anlıyorum.gülümsedim çünkü senin adına her şeyin zamanla çok daha iyi olacağını biliyorum ve en önemlisi benim gibi bunu çok istediğini görüyorum.diğer arkadaşlar çok güzel ve değerli şeyler yazmışlar benimse senin gibi hisseden ve bu süreçten geçmiş biri olarak naçizane tavsiyelerim olabilir.bazı konularda kendini gerekirse zorlamalısın.mesela yalnız kalmamaya çalış.iç sesini dinleme.yanında rahat hissedebileceğin bir arkadaşınla zaman geçir,çok kalabalık bir topluluktan bahsetmiyorum ama yalnız kalma,kurma kafanda.bir meşguliyet bul kendine,sevdiğin birşey yap ama sadece kendin için yap..yürüyüşüne dikkat et,kambur durma örneğin emin adımlar at ve aklına geldiğinde sebepsiz yere gülümse surat astığını farkettiğinde bundan vazgeçmeye çalış..insanın duruşu,bakışı,attığı adım bile değişirse hissettikleri de değişiyor inan bana..önceliğin çevrendekileri mutlu etmekten çok senin mutluluğun olmalı..en önemlisi telkinleri mutlaka dinle istikrarlı bir şekilde.nasıl dinlemen gerektiği forumda yazıyor..senin adına her şeyin yoluna gireceğine yürekten inanıyorum,sevgiler.