Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-09-2012, 11:31 PM   #17 (permalink)
froyaa
Teğmen

froyaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 156
103 Mesajinıza toplam 175 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
froyaa is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: froyaa'nın değişim günlüğü :)

bir kaç gündür keyfi kaçık ben çok yazmak istemedim,düşünmek istemedim çünkü.evet nerede kalmıştık?annemle olan anlaşmazlığımız son buldu nihayet,hatta baya uğraştı gönlümü almak için.umarım ikimiz içinde ders olabilmiştir bu durum.

asıl olay şu ki uzunca bir süredir kafamda hissettiğim zaman zaman ortaya çıkan bir ağrı vardı ve ben bugün nöroloji doktoruna gittim.muayene etti.bir süre konuştuk,ben şikayetlerimi anlattım.özellikle şu sıralar kendimi gergin,endişeli hissettiğimden dert yandım.tüm bunların ışığında bana problemimin pskiyatrlık olabileceğini,nörolojik bir rahatsızlığımın olmadığını söyledi. anksiyete belirtileri gösterdiğimi söyledi..söz konusu sürekli endişeli olmam olduğu için ben de anksiyeteyi az çok bildiğimden hak verdim aslında kendilerine.fakat uzunca bir süredir böyle hissetmiyordum,gayet iyiydim..suçluluk,ego telkinleri sırasında özellikle çok çok iyiydim.telkin dinlemeye devam ediyorum ve diyorum ki acaba telkinlere bilinçaltımın karşı koyuyor olması bana böyle hissettiriyor olabilir mi? psikiyatra gidip gitmeme konusunda da kararsızım ilaç kullanmak istemiyorum.ilaç kullanmayı gerektirecek bir ruh hali içinde olduğuma da inanmıyorum.yarın tekrar görüşeceğiz doktorumla bakalım neler olacak..
froyaa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla