Konu
:
awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!!
Tekil Mesaj gösterimi
09-10-2008, 09:45 PM
#
14
(
permalink
)
awayy
Guest
Ynt: awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!!
[i]
Bugün günlüğümde ilk günüm
Kısmencim güzel dileklerin için teşekkür ederim canım
Öncelikle izlediğim yolu bir not edeyim bu ilk gün.
1. hafta: suçluluk + ego
2. hafta: suçluluk + ego + depresyon dünde kaldı
3. hafta: suçluluk + ego + kendine güven
4. hafta: suçluluk + ego + kendine güven..
(etki göremeyince 5.hafta değişikliğe gitmek istedim)
5.hafta: ego + topluluk karşısında konuşma..
Çok inat ettim suçluluğu çıkartmayım diye ama bu hafta çıkarınca daha iyi oldum sanki super
Ama bu gece tekrar eklemeyi düşünüyorum. Çünkü bu telkine çok ihtiyacım olduğunu biliyorum. Söylediğim her sözden, yaşadığım her deneyimden o kadar
suçluluk duydum ki hayatım boyu
Değişimimi şöyle hissettim ben. Yıllardır hiçbir arkadaşımla görüşmezken birden mesajlara sarılıp herkesle irtibata geçmeye başladım
Haliyle onlar da görüşmek istiyor ama ben çekiniyorum henüz hazır değil gibiyim.. Üzerimde bi yorgunluk var kendimi bildim bileli ah onu da bir atabilsem , şöyle enerji dolabilsem
Sporu bıraktım ona başlamak istiyorum.. Yabancı dillerimi bıraktım onlara geri başlamak ve yabancı dilimle ilgili şöyle eğlenceli bir iş bulmak istiyorum.. Ama araştırmalarıma başladım aksiyona her an geçecek gibiyim
Bu hafta iş beni pek sıkıntıya sokmadı.. Biraz da salladım açıkçası
Hmm... Aslında salladığım halde öyle belirgin bir suçluluk duygusu da yaşadığım söylenemez..
Ama topluluk önünde konuşma daha işe yaramadı sanırsam. Hala çekingenliğim aynen devam ediyor. Bi de sesim konuşurken karnıma kaçıyor sanki
Zor duyuluyor. Bazı insanlar da çok dalga geçiyor bu konuda benimle
Belki topluluk önünde konuşmayı da çıkarıp sadece ego ve suçluluğu dinlerim.. Temeli oturtmak lazım sanırım önce. İnsan sabredemiyo işte, bi an önce mutlu olmak istiyo