Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-10-2008, 04:13 AM   #15 (permalink)
ametist
Üsteğmen

Tesekkür: 11
132 Mesajinıza toplam 504 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ametist is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!!

away'cim alternatif bi liste de benden olsun depresyon ve kendine güven telkinleri,ego ve suçluluk kadar uzun değil.ben derim ki ;
ilk hafta ya da ilk iki hafta listene sadece suçluluk ve egoyu koy,2. veya 3. haftadan itibaren de kendine güven ve depresyonun ikisini birden ekle ,suçllukla ego kalsın listende.daha sonraki zmnlarda da ego ve suçluluğun sayısını azaltırsın listende, başka başka telkinler de ilave edersin listene .bence süper olur.
hergün değişiriz ,yenileniriz ama sosyal varlıklarız ya olumsuzluklardan da pay çıkarmada üstümüze yoktur ya ,eski suçluluklar bitse de yerine yenileri gelir,yani suçluluk hiç eksik olmaz hayatımızdan.en iyisi telkinle şimdi eski suçluluklarımızı azaltmaya hatta bitirmeye gayret ediyoruz mutlaka mimimuma düşücektir.ama yerine yeni suçluluk duyguları da kazanıyoruz maalesef ,o yüzden listende bi suçluluk bulunsun derim her zmn.mesela 30 telkin dinliceksin diyelim 1 tane suçluluk olsa bile yeterli gelir sonraları...
ayrıca bi süre kimseyle görüşmek istememen normal.zorlama kendini zamanı gelicek.sonrasında alanlara bomba gibi düşüceksin eminim .ben de uzun bi süre inzivaya çekilmiştim .
sevgilerle