Ynt: awayy'in günlüğüne hoşgeldiniz!! Canım yazdığını dönüp tekrar oku,o kadar olumsuzlama barındırıyorki,of dedim,derhal değiştirmen lazım düşüncelerini,telkinlerin fayda etmesini istiyorusan,bence tabii, ben sana nefes çalışmanı tavsiye ederim,her sabah kalkınca 5 doğru nefes alsan o bile yeter, Gün içindede tekrarlayabilirsin. Vücuduna giren oksijen arttıkça mutluluk hissinde artacak,ve güne zinde başlayacaksın. Denendi,faydası görüldü:)
Doğru nefesten kastım karın nefesi. Bunun için önce nefesini ver,verirken karnını içeri çek,sırtına yapışsın. Sonra nefes almaya başla,alırken elin karnının altında olsun,göğsün ve üst karın bölgen asla şişmesin. Nefesi alırken göğsünü aşağı it,karnın önce yanlara,diyaframa doğru,sonra öne doğru,her yöne doğru şişsin,aynı top gibi. Nefes verirken tekrar karnını içeri çek. Nefes alış ve veriş süren aynı olsun,istersen say,4 nefeste al,4 nefeste ver
İnan bana bunu doğru yapmaya başladığında kendini çok iyi hissedeceksin,vücuduna oksijen dolacak çünkü. Ben gün içinde dik oturarak tekrarlıyorum sık sık.Çok faydalı oldu.
Sevgiler
__________________ Sular yükselince, balıklar karıncaları yer... <br />Sular çekilince de karıncalar balıkları yer... <br />Kimse bugünkü üstünlüğüne ve gücüne güvenmemelidir... <br />Çünkü kimin kimi yiyeceğine... <br />"suyun akışı" karar verir! |