Cevap: Nil de Değişim Denizine Atladı:)))) 4 yapraklı yoncam, ben aslında bir çöpçüymüşüm:)))Bugün odamı temizledim. Bir yerde okudum. Enerjilerin geçişini kolaylaştırmak için gereksiz şeylerden, tozdan, kirden vs. vs. den heeeeeeep kurtulmak lazımmış:)) Ama sorun şu ki meğersem benim içimde bir Derya Baykal 2 varmış:)))Ehe ehe ehüüü)))Yafs krem kutularından tut, takmadığım tokalara, süslere püslere her şey bir işe yarar diye biriktirmişim:))) Atmak 2 günümü aldı. Elime aldığım her şeye bir iç ses hayıııııııır bunu da mı bunu da mı dedi:))Eveeeeeeeeeeeeeet onu da, bunu da, şunu da:))))Her şey çöpe...Ya insan ders kitaplarına bile mi kıyamaz:) Valla en zor kitaplarla, notlarla vedalaşmaktı...Arkadaşım sen ona çalıştın ve bitti o...Hala bir notu saklamanın ne anlamı vardır ki. Hayır sanki ihtiyacım olsa şu internet çağında kalkıp o notları okuyacağım:))Neyse ilkolkuldan kalanları attım :p da heeheee:)) şaka şaka o kadar da değil:))) Ama üniversite notu bile olsa yahu ne işe yarar ki. İşte ben böyle pinpirikliyim. Emek benim için çok değerlidir. Emek verdiğim şeylerle kolay vedalaşamam. Başkasının ders notundan ders bile çalışamam. Ders bile asamam:))Off off kuralcı ben. Şu kurallarımı hep yıkcam...Sırf kuralları çiğnemek için çiğneyeceğim...Bir keresinde bir arkadaşım senin karakterini çok seviyorum. Prensiplerin var ve onları çiğnetmiyorsun demişti. Hayır...Ben artık kuralcı olduğumu kabul ediyorum ve sevgiyle evrene gönderiyorum. Ben artık esnek bir insanım:)))
NLP 'de bir teknik vardır. Çapa atmak diye...Mesela çok mutlu olduğunuz bir anınız da giydiğiniz elbiseyi ya da şanslı bir anınızda taktığınız bir takıyı pek kolay unutmazsınız...Ona bir anlam yüklersiniz. Başka zamanlarda da onu gördüğünüz de mutlu olursunuz falan işte:)))Ben bu boyutu biraz abartanlardanım:)))Ne biraz mı :)))) Mesela aaa şu sinema bileti sevgilimle ilk gittiğimiz filmin biletleri; şu kibrit kutusu, hani arkadaşlarla İstanbul'un altını üstüne getirmiştik ya ordaki kafeden yürütmüştüm....Üfff be :D Üzerinde özel not olmayanları attım. Çoğuna genelde not yazar, tarih, saat falan yazarım bi de:)))Üfff ah şu ben. Sonra da bilinçaltım bilinçaltım diye dert yan:))) Yok artık ne suçu var onun, yahu bana da bu kadar anı yüklesen ben de taşıyamam:))))Tabi bir de kötü anısı olup da ısrarla kullandıklarım. Size de güle güle:))Birisi bir keresinde ayrıldığı sevgilisini unutmak için onun aldığı yastığa sarılıp uyuduğu ve bunun ona çok iyi geldiğini söylemişti. Ama mantık çerçevesinde bakınca da bana bir o kadar kötü bir düşünce gibi gelmişti...Ama halbuki ben de aynı şeyleri ne çok yapıyormuşum farkında olmadan... Kötü anıları kimle, nerde, ne zaman olursa olsun serbest bırakmak lazım...Neyse daha elbiselere geçemedim. Allah'tan onlar her sene canım annem tarafından zorla seçtirilir:))) Ohhh be Valla rahatladım sanki sadece odamı değil, içimi de temizledim...Hadi bu kadar mola yeter sıra elbiselerde:))) |