Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-09-2012, 03:42 PM   #3 (permalink)
yesilmisik

Tesekkür: 0
9 Mesajinıza toplam 36 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yesilmisik is an unknown quantity at this point
Smile Cevap: bir türlü istenilen süre kadar dinleyemiyorum yardım

Teşekkür ederim cevaplarınız için çok sağolun öncelikle ben liste hazırlamayı bilmiyorum.Azimle başladım 3 gündür dinliyorum ego tüm versiyonları sonra suçluluk 4 saat edecek şekilde ayarladım ama suçluluk telkini daha az şeklinde düzenledim gece ve gündüz dinledim. Telkin etkisi mi bilmiyorum fena halde rahatsızlandım ne yersem çıkarttım ve 2 gündür sabah 5 e kadar uyumuyorum sabah 5 ile sabah 9 arası uyuyorum bu kadar gündüz de uyumuyorum bu etkiler çıkınca bende yine bir hafta tam dolmadan ara vermek zorunda kaldım yani anlayacağınız yine 1 hafta ara vermeden 70 -80 saat dinleme kuralına uyamadım. Gece dinlediğimde bilgisayardan dinliyorum kulaklık takılı ouyor müzik sesinden rahatsız olabilirler endişesiyle kulaklıkla dinliyorum ve bir süre sonra kulağım rahatsız oluyor sağ kulagımda da sorun var bazen iyi işitemiyorum kulaklıkla dinlemek daha mı etkili bir türlü nasıl dinleyeceğimi beceremedim.Bu 3 gün boyunca müzikleri dinlerken önemli bir şey dikkatimi çekti. Hep yapmak isteyip de yapamadıklarımı yapmıştım o işlerin için daldığımı gördüm biraz mükemmelliyetçiliğim de var ve şu an tedavi görüyorum antidepresan ilaç kullanıyorum bu müziklerin olumsuz etkisi olur mu veya nasıl dinlemeliyim değişmeyi çok istiyorum yenilikleri çok severim yardımlarınız için çok teşekkürler sağlıcakla kalın.
yesilmisik isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla