Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-09-2012, 08:57 AM   #36 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Nil de Değişim Denizine Atladı:))))

Böyle benzer bir şeyi ben de yapmıştıııım. Nil. Hatta yanımdan ayırmam uzun süreli gittiğim her yere götürürüm. Şimdi yazmıyorum ama ilk günlerimizi unutmamak için hep yazmıştım. İyi ki de yazmışım. Nereden nereye geldiğimizi görmek adına da çok güzel oldu. Hatta okuduğum zaman çok mutlu oluyorum. Yazdıklarım benim mutluluk ilacım gibi. Ben ona da okudum.Çok hoşuna gitmişti. Kesinlikle uzun süreli sağlıklı ve mutlu bir ilişki için İ L E T Ş İ M çok çok önemli. Şimdi oraya yazmasam da kısa veya uzun mektuplar yazarım bazen kendimi ifade edebilmek için. Sözlü ifadem de iyi ama yazılı çok daha iyi düşüne taşına. Öyleee işte bu işler.

Mutlu aşklar bizim olsun.

Sevgiler.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla