30-09-2012, 10:44 AM
|
#37 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 1,396
495 Mesajinıza toplam 1,257 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Nil de Değişim Denizine Atladı:)))) Alıntı: katıhal fizigi Nickli Üyeden Alıntı
Bugün iş görüşmem vardı. Tam ona giderken başka bir yerden de aradılar. Bir de bir arkadaşımın arkadaşı beni düşündüğüm bir kurs konusunda baya bir cesaretlendirdi...Hatta itekledi, illa ki yapmalısın diye ve de eşi yaptığı için de bilgilendirdi... Bu aralar hayatıma sihirli bir değnek dokunmuş hissine kapıldım. Hayatıma aksiyon akmaya başladı:)))Sabahları şu olumlamayı söylüyorum, çooook inanarak belki de ondandır:))) ''Bugünüm aydın olsun. Bugün evrenin bana vereceği tüm güzel mucizeleri kabul ediyorum. Evrendeki tüm iyilik, güzellik, huzur, dinginlik, bolluk, bereket,mutluluk, sağlık,başarı ve zenginliği sevgiyle kendime çekiyorum.Geleceğimi sevgiyle kucaklıyorum.Bugün yaşadığım her şey benim hayrıma. Kendim için mutluluk ve sürprizlerle dolu bir gün seçiyorum. Yaşadığım her şeyi tam olduğu haliyle kabul ediyorum... | Sabah olumlamana bayıldım.Bolluk, bereket, mutluluk her şey var içinde.İznin olursa olumlamanı bende kullanmak istiyorum :)))
__________________ HER DAİM SIFIR KİLOMETRE BİR GÜN VAR ÖNÜMÜZDE
GİR VE ORTALIĞI KARIŞTIR |
| |