Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-09-2012, 03:49 PM   #43 (permalink)
sweeet
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Nil de Değişim Denizine Atladı:))))

Alıntı:
hem herkesle hem hiç kimseyle:)
bunu daha önce de duydum ben. Öyle güzel ki böyle olması ve güvenin de göstergesi bir yerde. İnan bana ne kadar isimlerimizi saklasak da kendimizi açığa vurmasak da bir gün öyle bir yere varmış olacağız ki o vakit kendimizi koşulsuz kabul edip koşulsuzca seveceğimizden kimseden saklanmayıp olduğumuz gibi olmaktan mutluluk duyacağız. O zaman kendimizi her yerde her koşulda özgürce ifade edebilen insanlar olacağız. Ve işte bu da paha biçilmez bir şey. Hiç bir şeyin gölgesinde saklanmadan güneşin aydınlığında gündüz ayın ışiığında gece parlayan yıldızlar gibi biz de ışık saçacağız etrafa. Herkesin olması gereken bu hal değil mi?

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla