Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-10-2012, 06:04 PM   #4 (permalink)
jormungandr

jormungandr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 77
31 Mesajinıza toplam 200 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
jormungandr is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Atakan Bey cevaplarsa sevinirim

Heromaster,teşekkür ederim.Dediğin gibi yapıcam ve 21 günü bitiricem.Zaten hesapladım bugün 16 gün olmuş..
Sweet,size de teşekkür ederim.Benim yaşadığımda tam olarak dalgalanma hissi denilen durummuş.Önceleri dalgalanma denen durumu duygusal gel-git olarak değil de,bedendeki bir his olarak düşünmüştüm:)Yalnız bu dalgalanma durumu beni fazlasıyla yoruyor,sabah mutlu kalkarken gün içinde depresif haller başlıyor.Ancak değişimler de yok değil,mesela fikirsel olarak net olmaya başladım,çok rahatlıkla hayır diyebiliyorum.Kız arkadaşım bu durumumdan pek mutlu değil çünkü ona sıklıkla evet diyen adamın yerine hayır diyen ve asabi bir adam geldi:)Galiba kendimde bulduğum değersizlik çekirdek inancım yavaş yavaş değişiyor..Bir de okulumdan çok soğudum,yapmak istediğim şeyler beni kendine çekiyor.İstemediğim şeylerle ne çok ilgiliymişim şaşıyorum.
jormungandr isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla