Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-10-2012, 12:15 PM   #28 (permalink)
suyahapsettim
Üsteğmen

suyahapsettim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,303
366 Mesajinıza toplam 1,481 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
suyahapsettim will become famous soon enoughsuyahapsettim will become famous soon enough
Standart Cevap: umut ışığım

ondan ayrılmayı ben istedm ama en azından o da son kez bir cümle söyleyebilirdi ama söylemedi buda onun bu ayrılığa zaten niyeti olduğunu gösterir üzülmücem diyorum ama üzülüyorum tam güvenmeye başlamışken niye böyle oluyo aslında ona güvenebilirdim ama o neden hiç itiraz etmedi bana hrşey başka olabilirdi ben bu ayrılık konusuna fena halde takık durumdayım bazen kendime akıl sır erdiremiyorum onun üzülüp üzülmediğini bile bilmiyorum ama ben üzülüyorum ben bu kadar iyi niyetliykn kimseye zarar vermke istemezken neden hep üzülüyorum üzülmek istemiyorum tamam her ilişkide ayrılık diye bir gerçek var ben az veya çok seviyim hepsindede aynı üzüntüyü duyuyorum niye böyle oluyo allahım beni de gerçekten anlayan biiri çıkmıcak mı :((((