Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-10-2012, 08:57 PM   #30 (permalink)
heromaster
Yüzbaşı

Tesekkür: 543
534 Mesajinıza toplam 1,586 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
heromaster will become famous soon enoughheromaster will become famous soon enough
Standart Cevap: Her Güne bir Esma-ül Hüsna duası...

Bu güne kadar yaptığımız dualar....

1)"Ya Cebbar" Bana dileklerimi gerçekleştirecek güç ver imkan ver, beni her konuda başarılı ve mutlu eyle..
2)"Ya Vasi" Bana doğru kararlar almamda yardımcı ol, hayatımdan hataları gider, doğrularla karşılaştır ve doğru yollardan ayırma..
3)"Ya Mukit" Evimizin rızkını arttır, olmadık yerlerden bizi rızklandır, helalden ayırma, bolluk ve bereketinden nasiplendir..
4)"Ya Basir" Göremediğim gerçekleri görmemi sağla, bilmediklerimi öğret ve gözlerimi şifalandır
5)"El Adl" İnsanların bana adaletle davranmasını ve benimde onlara adil davranmamı nasip et, beni haksızlıklardan koru..
6)"El Kerim" Nimetlerinin sayısı yoktur, rızkın sahibi sensin, bana bolluk gönder, bereket ver..
7)"Ya Kebir" Saygı duyulan, sevilen, hak ettiği değeri gören kişilerden olmamı sağla.. Bana doğrulugu ver..
8)"Ya Kahhar" Kötülükleri kahret, eksi enerjileri yok et, sadece güzelliklere izin ver.
9)"El Muiz" Beni yükselt, yücelt ve şereflendir, herkes tarafından saygı ile karşılanmamı nasip et.. Her işimde destek ol, ferahlıklar ver..
10)"Ya Müheymin" Herşeyim sana emanet, malımı, canımı, ruhumu ve sevdiklerimi daima koru..
11)"Ya Kuddüs" Kutsal enerjinle beni donat, tüm negatif enerjilerden, nazardan, büyüden, haset edenlerden koru ve arındır.
12)"Es Semii" Beni bilmem gerekenlerden haberdar eyle, arkamdan iş çevirenlerin tuzaklarını bana bildir, duyularımı algılarımı genişlet şifalandır..
13)"Ya Alim" Bilgimi arttır, idrak gücümü çoğalt, beni daima akıl dolu yollara ilet..
14)"Ya Vedud" Sevgiyi yüreğimde topla, beni sevginin merkezi eyle, herkesin gönlünde bana dostluk ve sevgi oluştur, sevdiklerimle mutluluk nasip et..
15)"Es Selam" Hertürlü korku ve beladan beni muhafaza et, beni ve sevdiklerimi emniyetli kıl.
heromaster isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla