Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-10-2012, 10:53 PM   #17 (permalink)
MILANO

Tesekkür: 7
16 Mesajinıza toplam 34 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MILANO is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Deneme ses ses, deneme bir ki üç.

Alıntı:
sweeet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili milano belki de o his daha önce içinde tutup söyleyemediklerinden kaynaklanıyordu. Özgüvenin da iyice oturunca bu histen tamamen kutulmuş olmalısın. Şimdi istediğin gibi kendini ifade edebiliyorsundur. Ne dersin?

Bir de bu başlığı değişim günlükleri kategorisine taşıyorum. Sevgiler.
Evet olabilir, söyleyemediklerimden olabilir, düşünüpte yapamadıklarımdan, yapıpta pişman olduklarımdan olabilir. Benim mükemmelliyetçilik sorunum hat safhada, yaptığım söylediğim her şeyimi eleştiriyor, asla kendimden memnun olmuyordum, elbette 3 günde uçup gitmedi ama bu konuda gevşediğimi hissediyorum. Ve inanılmaz neşeli ve mutlu hissediyorum, bu sürede hiç mi olumsuz bir şey olmadı, hemde neler yaşıyorum, işimde zor bir süreç yaşıyorum, ailemde değişiklikler var bunlara adapte oluyorum vs. ama hiç biri neşemi kaçırmıyor. olayların pozitiflerini görmeye başladım ucundan ucundan. Tabi bu işi istemek ve üzerine çalışmakda önemli. Sürekli farkında olmaya çalışıyorum. Vazgeçmiyorum.

bu arada değişimli her yere taşıyalım konumuzu tatlı moderatör, ilgine çok teşekkür ederim. iyiki varsınnnnnnn