Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23-10-2012, 12:02 AM   #24 (permalink)
Senemmms
Üsteğmen

Tesekkür: 143
165 Mesajinıza toplam 463 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Senemmms is on a distinguished road
Standart Cevap: Benim Hayatım :)

Alıntı:
ßyKuS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ehehe çaktırmadan dokunabilmen büyük marifet :) gerçekten şimdi anlıyorum Ho'oponopoyu dünyaya tanıtan adam'da diyordu. kendimi tamamen onun yerine koyuyorum ve özür dilerim, beni affet teşekkür ederim seni seviyorum diyordu..

Merak ettimde ''bu durumu yaşamama sebep olan her ne ise''... cümlesi gerçekten çok güzel bir cümle sana mı ait ?

ya birilerine söylemeden edemicem bir yöntem buldum daha doğrusu bir düşünce basit bir yöntemi var bu sayede her ne sorunlarınız varsa çok kısa sürede kurtulabileceksiniz.. fkir yeni geldi aklıma umarım işe yarar. önce yöntemi kendimde uygulucam. şu uyuşukluk tembellik gibi sorunlarımda işe yararsa 2013 sürprizi yapıcam sizlere. :) sevgiyle kalın..

''bu durumu yaşamama sebep olan her ne ise'' lafını bu yöntemde duymadım sadece sorun yaşadığında diyelim bi olay yaşıyosun ve o durumdan kurtulmak rahatlamak istiyosun onu söyleyip kabule geçiyorum okadar. Sonra o kelimeyi çok sevdim herşeyde kullanır oldum :D
Geerçektenmi büyük merakla bekliyorum azcık ipucu veersen
Senemmms isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla