Cevap: Herkes Beni Dövüyor Arkadaşlar bugun okulda çok populer olan bi kızın dogumgünü vardı. benim arkadaslarımdan bir cogunu cagırdı ama beni cagırmadı...sonra ben bu partinin facebooktan fotolarına baktım...benim eski samimi oldugum erkek ve kız arkadaslarımda ordaydı...ben kendimi onlardan uzaklaştırdıgımı düşünüyorum...bu korkaklıgım yüzünden artık onların beni tamadıgını düşünüyorum ben olsam nolur olmasam nolur o partide ? kim napsın beni ? gelsemde umurlarında değil gelmesemde ? diye düşünüp bitiriyorum kendimi...onlar şen şakrak çok neşeli cıvıl cıvıl poz falan vermişler ben orda olsam o pozları vermeye çekinirim falan ... sırf bunları düşünüyorum fotoya bakarken...mesela eskiden benim gibi olan arkadaş vardı kız ... çok samimiydik onla ama onu benim en samimi arkadaslarım arasında görünce ben bi garip oldum...artık ben onların arasında yokum falan diye düşünmeye başladım...beni yakında hatırlamazlar falan diyorum ki muhtemelende öyle olcak...bu durum bana ilk defa bu kadar üzüntü verdi..kendimi yanlız hissediyorum şu an ve onlar gibi olamayacağımı düşnüyorum...biriyle konusurken bile karşıdakine '' neşeli eğlenceli '' gözükmek için düşünüp duruyorum...kendim gibi olamıyorum doğal olamıyorum ... insanların bana '' sessiz, somurtgan, neşesiz,ruhsuz,uyusuk ' dememesi için her şeyi yapıyorum...çünkü eğer biri benim hakkımda yüzüme sessiz konusmuyo falan dese ben heralde o sıkıntıyla yaşayamam ...içim sıkılır... öyle dememeleri için ugrasıyorum ama bu sorun içimde her neyse anlatabilmişimdir umarım demek istediklerimi...son zamanlarda yazdıklarıma pek cevap vermıyosunuz fakat umarım bu yazıma cevap verirsiniz teşekkür ederim... |