26-10-2012, 07:15 PM
|
#4 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 56
51 Mesajinıza toplam 110 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: arayışım.. Alıntı: Işıldayan Safir Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar, Öncelikle günlüğün hayırlı olsun corekotu138. Günlüklere yazmayı çok tercih etmiyorum. Ancak mesajın çok dikkatimi çekti. Çünkü benzer bir arayışa ben de girmiştim. Hala da devam etmekteyim. Başka bir amacın yok mu onu çok merak ettim. Kendimizi aramak hayatın hem en zor hem en kolay işi. Hem en mutluluk veren hem de en çok can acıtan şeyi... İçinde her şeyi bulabileceğin bir serüven. Umarım kendine olan yolculuğunu en eğlenceli şekilde sürdürürsün. Umarım zorlukları olgunlukla karşılar, sevinçlerini coşkuyla yaşarsın. Umarım her zaman ilerlersin, hep daha yukarılara çıkarsın ve yaşadıklarının hepsinden öğrenmen gerekenleri yüksek bir farkındalıkla alıp daha da güçlenerek yoluna devam edersin. Yolun aydınlık olsun. Sevgiler. | merhaba ışıldayan safir, seni burada görmek ne güzel, evet benim yolculuğum çok canımı acıtacak ama yapmak zorundayım delireceğim yoksa..bunun dışında elbette hedeflerim var ama kendimi bulduktan sonra bunların üstesinden daha kolay gelirim daha çok keyif alırım diye düşünüyorum.. tecrübelerini paylaşırsan çok sevinirim, dışardan objektif bakışlara ihtiacım olacak.. |
| |