Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-10-2012, 03:49 PM   #32 (permalink)
-Elya-
Üsteğmen

-Elya- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 599
194 Mesajinıza toplam 494 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
-Elya- is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: Bu da benim değişim günlüğüm:))

Bir şey yap, güzel olsun.
Çok mu zor? O vakit güzel bir şey söyle, dilin mi dönmüyor?
Güzel bir şey gör. Veya güzel bir şey yaz; beceremez misin?
Öyleyse güzel bir şeye başla.Çünkü; her insan ölecek yaşta, hiç bir şeye geç kalma!
-Şems-i Tebrizî
Ben Şems-i Tebrizî'ye hayranım. O kadar güzel şeyler yazıyor ki.. Her yazısı kendisi gibi çok anlamlı.İki gündür sana zaman ayıramadım günlüğüm. Malum, bayram ziyaretleri, akrabalar, misafirler geldi. O yüzden de telkin dinleyemedim. Çünkü kulaklığımı evde unutmuşum, ablam da vermedi. Bir de yeni bi olumlama keşfettim bu site sayesinde dün yapmaya başladım. Korkularımın üstüne gittim ve şuan gerçekten çok iyi hissediyorum.. Huzurluyum, mutluyum. Artık hayatımda ''ama, fakat, farketmez, belki..'' gibi kelimeleri kullanmamaya başladım. Sende farkettin mi günlük? Eski yazdıklarıma baktım da çok olumsuz şeyler yazmışım. Sonra diyorum ben onları hangi kafayla yazmışım? Niye her şeyi kafama takıyorum, neden kendimi yoruyorum.. Hayır ya, bundan sonra ben daha güçlüyüm. Güçsüz diyenler güçlülüğüm karşısında ezilsinler.
Her şeyi yapabilirim, her şeyi başarabilirim. Önümdeki tek engel benim.
Ben istedikten sonra mutlu olmak o kadar da zor değil. Hayatın her zorluğuna rağmen..
-Elya- isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla