Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-10-2012, 08:24 PM   #8 (permalink)
maviinci
Binbaşı

maviinci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
maviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to allmaviinci is a name known to all
Standart Cevap: arayışım..

sanırım osho.. diyor ki;

sevginin de, nefretin de, korkunun da, huzurun da çıktığı yer;

"sen" in kalbin..

o halde cesaretin de, çekingenliğin de meydana geldiği yerin neresi olduğunu pekâlâ biliyorsun..

beyin çok hızlı çalışıyor. son mesajda bahsettiğin şeyin tespiti belki de çok uzun sürdü, çünkü zihninde o kadar fazla düşünce vardı ki onların arasından buna; yani sıkıntılarına ve çözüm yollarına dair durumun tespitine ulaşmak, odaklanmak güç oldu.. ama yazarak yoğunlaşmaya çalışırsan, zihninin ne yönde çalışacağını, sen kendin istediğin gibi kanalize edebilirsin.

belki de;

dinleyeceğin bi soundtrack

izleyeceğin bi film

seni bu konuda ve de her konuda cesaretlendirebilir..

Ben mesela, "yes man" i, "schindler'in listesi"nde liam nelson'un duruşunu - konuşmasını - karizmasını, Boardwalk Empire daki iş ilişkilerini izleyince kendimi bir parça güçlü hissediyorum.

ne var ki bunların hepsini biraraya getirip harekete geçemiyorum. benim olumsuz durumum seni de öyle etkilemesin, çünkü her kişi için farklılık arz eder bu durumlar.. belki de benim yöntemlerimin sende işe yarama ihtimali var.. belki de senin yöntemlerinin de bende işe yarama olasılığı var.. Açıkçası;

Ya faydalı gelir..

Ya da gelmez..

Ne kaybedersin ki, deneyerek??
maviinci isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla