Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-10-2012, 08:27 PM   #17 (permalink)
corekotu138
Teğmen

corekotu138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 56
51 Mesajinıza toplam 110 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
corekotu138 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: arayışım..

Alıntı:
ßyKuS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
cesaretsizlik'te tıpkı isteksizlik gibi her iki durumda da cesaret gelmesini veya birşeyi yapmak için isteğinin gelmesini beklersin. Daha çoook beklersin. Ama beklemene gerek yok aslında. Bu gibi durumlarda karar vermenin gücüne sığınıyorum ve işlerimi bu sayede yapabiliyorum. İçimdeki savaşcı ruhumu bu sayede ortaya çıkarabiliyorum.

Bana sıkıntı veren şey sıkıntı vermek zorunda mı ? Buna katlanmak zorunda mıyım ? Neden sıkıntılarıma katlanıyorum peki, daha mutsuz olmak için mi ? Kendinize bu tarz farklı soruları sormaya başladığınızda alıcağınız cevap ya bir hiç yada çok saçma birşeydir. İnan bana neden bu davranışını sürdürdüğünü bile açıklayamazsın. Çünkü söylecek pek mantıklı birşey yok. Aslında bunu istemeyen sen değilsindir yada cesaret edemeyen bu soruları sormaya başladığınızda onunla baş başa kalıcaksınız ve ona patronun kim olduğunu gösterin.. Maviinci'nin'de dediği gibi

Sorununun derinlerde olduğunu düşünüyorsun. Doğrudur. Çözümü de söyleyeyim. motivasyon çok basit bir yöntem söylicem corekotu deneyip denememekse sana kalmış birşey.. birşeyi yapmak istiyorsun. ama içinden hiç yapmak gelmiyor. Sıkıntılarını ele alalım. Sıkıntılarından kurtulmanı sağlayacak şey kesinlikle ama kesinlikle kendini motive ediş şeklindir.

Eline bir kağıt al ve birde kalem.. bu sıkıntılardan kurtulmak için iyi bir nedenleri alt alta sıralayın. İstediğiniz kadar neden yazın. jim Rohn diyor ki ''Yeterince nedenin varsa, herşeyi yapabilirsin.'' Kesinlikle katılıyorum çok haklı. Nedenlerinizi sıraladıktan sonra kendinize neden harekete geçmediğiniz sorun ?

ve en sonunda bir karar verin verdiğiniz karara ne pahasına olursa olsun uygulamaya geçin başlarda çok zorlanabilirsiniz ama o zor kararlı verdikten sonra artık çok daha kolay karar verebileceğinizi hissediceksiniz. Şimdi bir karar ver. Yöntem basit ve seninde iyi bir anne olucağına inanıyorum. çünkü şuandan itibaren bir mücadele veriyorsun sorunlarına karşı ve bu sorunlarıda çocuklarına yansıtmamak için mücadele veriyorsun. bence bu çok iyi bir neden seni tebrik ediyorum. İyi bir anne olucağına inanıyorum Sevgiyle Kal.
teşekkür ederim bykuş. önerini uygulayacağım..
corekotu138 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla